Kandidaat-raadslid

Secretaris en campagneleider PvdA Zoetermeer en lid partijpresidium
zie ook: www.pvdazoetermeer.nl

Nieuws

Dinsdag 8 oktober in debat met Taco en Frans: ik heb er zin in!

6 oktober 2013

Banner

Op dinsdag 8 oktober (inloop 19.30 uur, start 20.00 uur) kruisen Taco Kuiper, Frans Muijzers en ik de degens in een hopelijk lekker stevig lijsttrekkersdebat in 2B Home aan de Paltelaan. Ik heb er enorm veel zin in en hoop dat vele leden en andere belangstellenden aanwezig zullen zijn. U kunt ons flink aan de tand voelen, dus grijp uw kans!

Natuulijk delen Taco, Frans en ik onze sociaaldemocratische idealen met elkaar en zullen er inhoudelijk geen onoverbrugbare verschillen zitten in onze opvattingen en standpunten. Maar we zijn wel drie kandidaten met een verschillende politieke achtergrond en ervaring en ook verschillen we in persoonlijkheid en aanpak. We hebben alledrie een andere leidersstijl en zullen ook verschillende accenten zetten in de politiek. Er valt dus wel degelijk echt iets te kiezen bij deze lijsttrekkersverkiezing!

Reacties zijn gesloten.