Kandidaat-raadslid

Secretaris en campagneleider PvdA Zoetermeer en lid partijpresidium
zie ook: www.pvdazoetermeer.nl

Nieuws

Zonnige campagne in Buytenwegh en Stadshart

14 oktober 2013

met drie dames

Margot met jonge kiezers

Zondag de 13de hebben we onze Rode Kraam afgeblazen vanwege het zeer slechte weer, maar zaterdag was het heerlijk zonnig campagnevoeren in Buytenwegh en in het Stadshart. Ik heb lang met kiezers gesproken. Het is toch wel bijzonder hoeveel mensen willen vertellen over zichzelf en de soms schrijnende situatie waarin ze beland zijn. Mensen zijn daar heel openhartig over, soms krijg je hun hele levensgeschiedenis te horen… We kunnen er niet altijd wat aan doen, soms ligt hun problematiek buiten de verantwoordelijkheid van de gemeente of de gemeenteraad. Maar de juiste vragen stellen en een luisterend oor bieden is soms al genoeg. Ik heb diverse kiezers gewezen op ons PvdA Ombudsteam, waarbij ze aan kunnen kloppen als ze vast zijn gelopen in de ambtelijke molens of niet meer weten bij wie ze hun probleem kwijt kunnen.

Reacties zijn gesloten.