Kandidaat-raadslid

Secretaris en campagneleider PvdA Zoetermeer en lid partijpresidium
zie ook: www.pvdazoetermeer.nl

Nieuws

Taco Kuiper winnaar primary Zoetermeer

20 oktober 2013

Taco Kuiper is de nieuwe lijsttrekker van de PvdA in Zoetermeer voor de gemeenteraadsverkiezingen van 19 maart 2014. Partijvoorzitter Hans Spekman maakte op zaterdagavond 19 oktober de uitslag bekend van de open lijsttrekkersverkiezing. Taco Kuiper werd gekozen via het zogeheten Alternative Vote systeem in de tweede ronde met 56,3% van de stemmen.

Ik was graag de nieuwe lijsttrekker van de PvdA in Zoetermeer geworden, maar Taco heeft duidelijk en verdiend gewonnen. Ik feliciteer hem van harte met zijn overwinning! Ik dank Taco en Frans voor de prettige en faire manier waarop we campagne hebben gevoerd.

Ik ben ook trots op de vele vrijwilligers die dit alles mogelijk hebben gemaakt. Hun inzet en enthousiasme was inspirerend en geeft mij zeer veel hoop op een mooie campagne tijdens de gemeenteraadsverkiezingen in maart 2014.

Dank aan allen die wel hun stem op mij hebben uitgebracht! Fijn dat u heeft meegedaan aan de primary en dat ik op uw steun en vertrouwen mocht rekenen!

Margot Kraneveldt

Reacties zijn gesloten.