Kandidaat-raadslid

Secretaris en campagneleider PvdA Zoetermeer en lid partijpresidium
zie ook: www.pvdazoetermeer.nl

Agenda

Informatieve politieke bijeenkomst voor Surinaamse, Antilliaanse en Indische Zoetermeerders

Locatie: Paloeloe

Datum: 6 oktober 2013, 14:00-16:00

Op 19 maart 2014 zijn er weer gemeenteraadsverkiezingen. De Partij van de Arbeid organiseert daarom op zondagmiddag 6 oktober in Paloeloe een politieke bijeenkomst voor Surinaamse, Antilliaanse en Indische Zoetermeerders.

De PvdA voelt zich van oudsher zeer verbonden met de Surinaamse, Antilliaanse en Indische gemeenschappen in Nederland en nodigt u daarom graag uit voor deze informatieve politieke middag. De PvdA wil graag weten wat u belangrijk vindt, bijvoorbeeld op het gebied van zorg, werkgelegenheid of de leefbaarheid in uw wijk. Wat verwacht u van de lokale politiek? Waar moeten we ons sterk voor maken? Waar moeten we ons extra voor inzetten?

De PvdA stelt uw mening zeer op prijs, zodat we die mee kunnen nemen bij het schrijven van ons verkiezingsprogramma. De drie lijsttrekkerskandidaten van de PvdA (Taco Kuiper, Margot Kraneveldt en Frans Muijzers) en raadsleden zullen aanwezig zijn om naar u te luisteren en uw vragen te beantwoorden. Zij gaan graag met u de discussie aan over wat goed is voor de toekomst van Zoetermeer.

Daarnaast willen we u uitnodigen om mee te doen aan de verkiezing van de lijsttrekker van de PvdA. In verband met de gemeenteraadsverkiezingen organiseert de PvdA in Zoetermeer een ‘primary’ (een voorverkiezing) om een lijsttrekker te kiezen. Het nieuwe van deze voorverkiezing is, dat niet alleen de leden van de PvdA, maar ook ú de lijstrekker kunt kiezen en zo invloed kunt uitoefenen op de politieke koers van de PvdA. Waarom doen we dat? Omdat we een open en transparante partij willen zijn, waar iedereen welkom is. We nemen u als kiezer serieus en willen u graag betrekken bij wat we doen. Kijk ook naar onze website: pvdazoetermeer.nl voor meer informatie.