Kandidaat-raadslid

Secretaris en campagneleider PvdA Zoetermeer en lid partijpresidium
zie ook: www.pvdazoetermeer.nl

Agenda

Stembusdag

Datum: 19 oktober 2013, 10:00-17:00

Op 19 oktober is de grote stembusdag. Alle kiezers die zijn ingeschreven, kunnen behalve via Internet ook fysiek hun stem uitbrengen in een van de 5 stembureaus.

Minister van Binnenlandse Zaken Ronald Plasterk (PvdA) zal symbolisch de stembus in het Stadshart sluiten en daarmee de stembusdag voor geopend verklaren! U kunt met hem in gesprek en hij zal rozen uitdelen.

Kiezers die zich nog niet hebben ingeschreven, kunnen op deze dag alsnog hun stem uitbrengen. Daarvoor zijn een legitimatiebewijs en een recent poststuk nodig (niet ouder dan 3 maanden), waardoor kan worden vastgesteld dat u op 19 maart 2014 18 jaar of ouder bent en dat u in Zoetermeer woont.

Als u de verklaring getekend heeft en 2 euro heeft betaald, kunt u alsnog uw stem uitbrengen. U ontvangt een kop koffie of thee op het stembureau en u ontvangt een leuk kadootje. U bent vervolgens net als alle andere kiezers ’s avonds van harte welkom op onze grote uitslagenavond. Koffie/thee en een drankje worden u aangeboden door de PvdA.